Ez több mint ház, ez otthon...

Otthon. Család. Tárgyak. Emlékek.

2012. június 12., kedd

Júniusi tüzijáték

Végre eső is esett! Jöhetett volna hamarabb is, de jobb későn, mint soha. Egész kivirult a kert tőle. Most már öröm nézelődni benne:-)
Mifelénk csendes esők estek, de bizony volt, ahol megtépázta a termést az ítéletidő. Ahol a Férjem által fotózott villámok cikáztak, ott is tombolhatott a természet!
Tegnapelőtt este a nyitott ablakon keresztül figyeltük, amint északról fekete felhők tornyosulnak. Egyre magasabbra és magasabbra épült a felhőfal, aztán a közötte megbúvó villámok meg is világították. Messze lehetett, mert dörgést nem hallottunk, de a felhők fel-felvillantak, gyors egymásutánban. Előbb az ablakból, majd a teraszról készített jó néhány fotót Férjuram:
Itt még csak gyülekeznek a felhők

A négyzetrács a szúnyogháló:-)






Fel voltam rá készülve, hogy hangos éjszakánk lesz. De a villámfészek úgy döntött, hogy elvonul a Börzsöny mögé, s ott folytatja az égiháborút. Így kikerült minket.

4 megjegyzés:

  1. Jó kis időjárás lehetett.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nem szerettem volna a felhők alatt lakók bőrében s kertjében lenni:-)

      Törlés
  2. Ráz a hideg az ilyenektől, szétveri a kertet, sajnos. Szerencse, hogy nálad nem tett kárt. Nálunk már háromszor volt jég. Az első elvert mindent, újra kellett ültetni az egész kertet. Szerencse, hogy időben volt még minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy veletek nem volt kegyes az időjárás. Elég nagy bosszúság tud lenni, mikor a természet közbeszól a kertészkedők munkájába. De hát a mezőgazdaság már ilyen műfaj...

      Törlés